DW-ALKON XXL

DW-ALKON XXL

DW-ALKON XXL

Dw Alkon Xxl Kuva 0Me kehitymme ja kasvamme vaatimustenne mukana. Kehittelijät ja suunnittelijat toteuttavat suuritöisiäkin yksittäisprojekteja. Meillä on jo yli 25 vuoden kokemus jaloteräksestä, joka on tällaisiin projekteihin parhaiten soveltuva materiaali. Terässavupiiput ovat erittäin kevyitä eivätkä näin ollen aiheuta suuria painorasituksia rakenteiden perustuksille.

Yksittäiset rakennuselementit valmistetaan tehtaallamme ja toimitetaan asennusvalmiina asiakkaille. Erillisiä hitsaus- tai lämmöneristystöitä ei tarvita. Putkielementtien sileä pinta takaa vähäisen kitkahävikin ja elementtien pyöreä muoto puolestaan minimoi vapaasti rakennettujen piippujen turbulenssia. Alhaiset kastepisteen alitusajat takaavat teräspiipuille pitkän eliniän ja ne ovat lisäksi helposti purettavissa tai muunneltavissa muuttuneiden tarpeiden mukaisiksi.

REFERENSSIT


Dw Alkon 30 Kaksiseinämäinen Eristetty Teräspiippu2

 


Vaatimukset

Olemme varautuneet monenlaisiin erityisvaatimuksiin ; erilaiset tukimastot, seinään kiinnitettävät tukipylväät, mutka- / haarakappaleet, sekä kehikkorakennelmat mahdollistavat myös poikkeuksellisen vaativien ja epätavallistenkin projektien onnistumisen. Sisätiloissa systeemimme kattaa koko savuhormiston aina tulilaitteen liitoksesta lähtien. Raab-järjestelmä tarjoaa teille täydellisen ja toimivan kokonaisratkaisun.

Aktiivinen haara – lämmityslaitteiston melunsuojana äänenvaimentimena toimiva resonaattori. Aktiivimoduuli matalille frekvensseille, suuri vaimennusteho, moduuliasennus tuo joustavuutta yhdessä reaktiivisen resonaattorin kanssa.

Raab -teräspiippujärjestelmän lukuisat erilaiset muoto-osat mahdollistavat varsinkin sisätiloissa hyvinkin monimutkaiset toteutukset.


 

DW-Alkon-XXL vakioprofiilit

Pyöreä Raab-tukimasto RMA:

Tässä mallissa savuputket asennetaan tukimaston ulkopuolelle. Näin voidaan rakentaa jopa 25 m korkea savupiippusysteemi, vaihtoehtoisesti myös integroidulla poistoilman ohjauksella.

Pyöreä Raab-tukimasto RMI:

Tässä systeemissä on savuputket integroitu tukimastoon, haluttaessa myös integroidulla poistoilmajärjestelmällä. Myös tällä tavoin saavutetaan enintään 25 m korkeus.

Raab-profiilikannake PT:

Tässä vaihtoehdossa savuputket tuetaan toisiinsa muotoiltujen teräsrakennelmien avulla. Tällä tavoin voidaan toteuttaa enintään 16 m korkeita savupiippujärjestelmiä.