Valmispiiput

Valmispiiput

Valmissavupiiput

Olemme toimittaneet yli 20 vuoden kokemuksella tuhansia erilaisia valmispiippuratkaisuja (teräspiippuja ja harkkohormeja) asiakkaillemme niin omakotitaloihin, kerrostaloihin kuin teollisuuteen.

Linkit tuotetietoihin otsikkoteksteistä ja kuvista.

Katso myös takat.

Valmispiiput

DW ALKON® -TERÄSPIIPUT

Helposti ja nopeasti asennettava CE-hyväksytty RST-piippu, jossa on patentoitu kokoamismekanismi. TÜV ja DIN/ISO 9001 hyväksytty.

Valmispiiput

SCHIEDEL -TERÄSPIIPUT

Permeter Smooth: täysin sileäpintainen ja täysin pannaton teräspiippu. Puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos tulisijan päällä. CE-merkitty. Schiedel Saunapiippu: täysin valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin.

Valmispiippuja käytetään monipuolisuutensa ansiosta lukuisten eri tulisijavalmistajien tehdasvalmisteisissa tai paikalla rakennetuissa tulisijoissa ja piiput soveltuvat hyvinkin erilaisille tulisijoille, joita ovat esimerkiksi:

Erilaiset varaavat ja suorat takat sekä uunit, kiertoilmatakat ja -uunit, hellat, kamiinat, leivinuunit, saunan kiukaat ja vesipadat, grillit, huuvat, kylpytynnyrit, erikokoiset ja -malliset lämpökattilat ja -kontit eri polttoaineille.

Valmispiippu voidaan sijoittaa tulisijan päältä, sivulta tai takaalähteväksi asiakkaan toiveiden mukaan.

Valmissavupiippuja käytetään monipuolisuutensa ansiosta mitä moninaisimmissa kiinteistöissä ja kohteissa, esimerkiksi:

Pienet kohteet:
Omakotitalot, rivitalot, kerrostalot, vapaa-ajan asunnot, mökit, saunat, grillikatokset, huvilat ja kodat, soveltuvin osin tietyt, kaasutiiviit valmispiippumme sopivat myös erilaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin.

Suuret kohteet:
Maatalous, teollisuus, ravintolat, leipomot, erilaisten kiinteistöjen voimalaitokset, kuten lämpökeskukset ja kattilalaitokset sekä soveltuvin osin tietyt, kaasutiiviit valmispiippumme sopivat myös erilaisiin ilmanvaihtolaitoksiin ja -ratkaisuihin.

Tulisijoissa, joihin on valittu valmispiippu, voidaan piipusta riippuen käyttää kaikkia tunnettuja lämmönlähteitä sekä myös uuden sukupolven biopolttoaineita.
Tulisijoissa, joissa on asentamamme piippu, voidaan käyttää polttoaineena mm.: 
Puu, pelletti, kevyt ja raskas öljy, hake, turve, maakaasu

On sitten kyseessä uusi tai vanha rakennus, valmispiippu voidaan asentaa lähes mihin tahansa rakennukseen ja melkein mihin tahansa kohtaan rakennusta.