Savukaasuimurit, vedonparantajat & -rajoittimet

Savukaasuimurit, vedonparantajat & -rajoittimet

Savukaasuimurit, vedonparantajat & -rajoittimet

Savukaasuimurit

Valikoimissamme on savukaasuimuri kaikkiin tavallisimpiin tulisijoihin, sekä kiinteille, että nestemäisille polttoaineille. Meiltä löytyy savukaasuimuri jokaiseen käyttöön. Takat, uunit, leivinuunit, hellat, kattilat, kiukaat, padat, kamiinat, grillit, takkasydämet ym. Savukaasuimuri auttaa huonovetoisissa piipuissa, mutta on kätevä myös hyvävetoisissa savupiipuissa.

Epäedulliset sääolosuhteet, savupiipun epäedullinen sijainti, kylmä tai väärin asennettu hormisto saattavat aiheuttaa veto-ongelmia. Silloin savukaasuja ei saa poistettua luotettavasti ja myös tulisijan käyttövarmuus kärsii. Lisäksi riittämätön savupiipun veto lisää päästöjä ja lämmityskustannuksia.
Jos luonnollinen veto on näistä tai muista syistä liian heikko, savuimuri antaa luotettavan vedon savupiipussa ja siten helpottaa tulisijan sytyttämistä. Tasaisena pysyvä alipaine parantaa palamista, vähentää päästöjä ja energiankulutusta. Savukaaasuimuri on helppo tapa varmistaa tulisijan turvallisuus ja taata varma savunpoisto.

Tutki savukaasuimurivalikoimaamme ja ota yhteyttä!

AIR SPEEDY -savukaasuimurit – piipun vetoa lisäämään

INJEKT -savukaasuimurit – ratkaisu veto-ongelmiin

DIAJEKT -savukaasuimurit – erityisesti tulisijoihin, joissa alipaineinen savunpoistojärjestelmä

Darco GCK -savukaasuimurit – hormin vetoa parantamaan

EXODRAFT -savukaasuimurit – piipun vetoa lisäämään

KOJA -takkaimurit – vetoa parantamaan


Vedonparantajat

Mekaaniset, painovoimaisesti ja tuulenvoimalla toimivat vedonparantajat ilmanvaihtoon sekä takan vetoa parantamaan, soveltuu sekä savupiippuihin, että ilmahormeille.

Valmistamme myös kokoojalaatikot piipuille ja hormeille mittatilaustyönä sekä tulemme paikan päälle tarvittaessa mitoittamaan kohteenne.

Tutustu lisää


Vedonrajoittimet

Aina ei kovin veto ole kuitenkaan se paras, joskus kannattaa rajoittaa. Katso miten voit olla tehokkaampi ja samalla säästää.

Tutustu lisää K+W -vedonrajoittimiin täältä