Korvausilmaventtiilit

Korvausilmaventtiilit

VELCO – korvausilmaventtiilit

Ilmanvaihdon parantaminen onnistuu Velco-korvausilmaventtiileillä

Velco-korvausilmaventtiili ratkaisee ilmanvaihdon ongelmat automaattisesti – kirjaimellisesti. Korvausilmaventtiilissä oleva termostaatti säätää automaattisesti venttiililautasen avausta ulkolämpötilan mukaan – kylmällä ilmalla pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Kalibroitu termostaatti säätää venttiililautasen avausta portaattomasti muuttuvan ulkolämpötilan mukaan +10°C:een ja –5°C:een välillä. Tätä kylmemmällä ilmalla muutaman millin minimiavaus takaa riittävän ja vedottoman ilmanvaihdon.

Velco-korvausilmaventtiilit sopivat kaikkialle. Kerros-, rivi- ja omakotitalot, saunat ja mökit saavat paremman sisäilman pienellä vaivalla.

Venttiileihin saa korkealaatuisen F7-luokan suodattimen ja äänen vaimennuksen, ja kaikki ovat VTT:n testaamia.

Velco-venttiileillä on 10 vuoden takuu.

Koot

  • 80 mm
  • 100 mm
  • 120 mm
  • 160 mm

Värivaihtoehdot

  • valkoinen
  • musta
  • ruskea

Filtrete mahdollistaa ensiluokkaisen ilmansuodatuksen

Velco-korvausilmaventtiilin mukana toimitettava Filtrete-suodatin takaa puhtaan ja terveellisen korvausilman jokaiseen kotiin. Ilmansuodattimen poikkeuksellinen teho perustuu suodattimen kuituihin ladattuun pieneen sähköiseen varaukseen. Filtrete toimii kuin magneetti. Se kiinnittää itseensä korvausilmasta siitepölyn, katupölyn ja terveydelle ne kaikkein haitallisimmat pienhiukkaset. Filtrete täyttää F7-luokan suodattimen erostusasteen vaatimukset.


Velco korvausilmaventtiili joka tarpeeseen

Asunnon vanha venttiili on helppo päivittää termostaattiohjautuvaan suodattimella varustettuun Velco-korvausilmaventtiiliin.

Korvausilmaventtiilille voi tehdä myös kokonaan uuden läpiviennin. Pakettiin kuuluu korvausilmaventtiili, suodatin, seinäputki (max 430 mm seinälle) ja läpiviennin suojaksi ulkoritilä.

Velco-korvausilmaventtiili on helppo asentaa myös puiseen tuuletusluukkuun. Velco VTR on edullinen ja yksinkertainen tapa parantaa asunnon ilmanvaihtoa. Venttiililautasta ei tarvitse säätää käsin, koska termostaatti avaa sitä automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan – kylmällä ilmalla pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle. Vaikka puuluukku pidetään talvella kiinni, raikasta korvausilmaa virtaa jatkuvasti vedottomasti asuntoon.