Palvelut & tuotteet

Palvelut & tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita hormien ja savupiippujen kunnostukseen ja saneeraukseen. Palveluihimme kuuluvat hormikartoitukset ja hormin kuntotutkimukset, ilmanvaihtoasennukset, valmispiiput ja savukaasuimurit. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus takaavat laadukkaat työt

Palvelut & tuotteet

Hormien kunnostus & savupiipun saneeraus

Täältä löydät kaikki korjaustavat savu- ja ilmanvaihtohormien sekä tulo- ja poistoilmakanavien korjaukseen. Savupiipun muuraus- ja purkutyöt, pellitykset sekä vanhojen piippujen ja hormien uusiminen paloturvallisesti ja ammattitaidolla.

Hormien kunnostus

Palvelut & tuotteet

Hormikartoitus ja hormien kuntotutkimus

Kuntokartoitamme huoneistojen ilmanvaihdon poistoilma- ja tuloilmakanavat sekä laadimme tarvittavat piippu- ja hormikartat toimenpidesuosituksineen. Suoritamme kiinteistön hormien ja savupiippujen kuntotutkimukset ja kartoitukset ammattitaidolla. Laadimme tarvittavat dokumentit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Dokumentoimme ja toimitamme esimerkiksi: hormiraportit, hormi- ja piippukartat, videotallenteet ja valokuvat digitaalisessa muodossa tilaajalle.

Hormien kuntotutkimukset

Palvelut & tuotteet

Ilmanvaihtotyöt

Kunnostamme vanhat ja vuotavat ilmanvaihtokanavat sekä teemme tarvittavat kanava- ja päätelaiteasennukset. Suoritamme kiinteistöjen ilmanvaihdon ja hormien puhdistukset nykyaikaisilla laitteilla. Teemme ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt sekä tiiviysmittaukset ja painekokeet.

Ilmanvaihtotyöt

Palvelut & tuotteet

Valmispiiput

Teräspiiput ja harkkohormit. Valikoimissamme on laadukkaita valmissavupiippuja jokaiseen makuun. Meiltä saat piipullesi tarvittaessa myös asennuksen. Tutki valikoimaamme ja ota yhteyttä.

Valmispiiput

Palvelut & tuotteet

Savukaasuimurit, vedonparantajat & -rajoittimet

Savukaasuimurit varmistavat takan vedon ja parantavat palamisen hyötysuhdetta. Niillä voidaan varmistaa takan veto myös silloin, kun takan tai savuhormin rakenne on suunniteltu tai mitoitettu väärin. Vedonparantaja on laite, joka käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun tai ilmanvaihtohormin vetoa.

savukaasuimurit ja vedonparantajat