Palvelut & tuotteet

Palvelut & tuotteet

Palvelut & tuotteet

Hormien kunnostus & savupiipun saneeraus

Klikkaa tästä

Täältä löydät kaikki korjaustavat savu- ja ilmanvaihtohormien sekä tulo- ja poistoilmakanavien korjaukseen. Savupiipun muuraus- ja purkutyöt, pellitykset sekä vanhojen piippujen ja hormien uusiminen paloturvallisesti ja ammattitaidolla.

Palvelut & tuotteet

Hormikartoitus ja hormien kuntotutkimus

Klikkaa tästä

Kuntokartoitamme huoneistojen ilmanvaihdon poistoilma- ja tuloilmakanavat sekä laadimme tarvittavat piippu- ja hormikartat toimenpidesuohorsituksineen. Suoritamme kiinteistön hormien ja savupiippujen kuntotutkimukset ja kartoitukset ammattitaidolla. Laadimme tarvittavat dokumentit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Dokumentoimme ja toimitamme esimerkiksi: hormiraportit, hormi- ja piippukartat, videotallenteet ja valokuvat digitaalisessa muodossa tilaajalle.

Palvelut & tuotteet

Ilmanvaihtotyöt

Klikkaa tästä

Kunnostamme vanhat ja vuotavat ilmanvaihtokanavat sekä teemme tarvittavat kanava- ja päätelaiteasennukset. Suoritamme kiinteistöjen ilmanvaihdon ja hormien puhdistukset nykyaikaisilla laitteilla. Teemme ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt sekä tiiviysmittaukset ja painekokeet

Palvelut & tuotteet

Valmispiiput

Klikkaa tästä

Teräspiiput ja harkkohormit. Valikoimissamme on laadukkaita valmissavupiippuja jokaiseen makuun. Meiltä saat piipullesi tarvittaessa myös asennuksen. Tutki valikoimaamme ja ota yhteyttä.

Palvelut & tuotteet

Savukaasuimurit ja vedonparantajat

Klikkaa tästä

Savukaasuimurit varmistavat takan vedon ja parantavat palamisen hyötysuhdetta. Niillä voidaan varmistaa takan veto myös silloin, kun takan tai savuhormin rakenne on suunniteltu tai mitoitettu väärin. Vedonparantaja on laite, joka käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun tai ilmanvaihtohormin vetoa.

Palvelut & tuotteet

Piipunhatut ja piipputasot

Meiltä saat myös piipunhatut ja piipunpellit suojaamaan savupiippuja ja hormeja kosteudelta ja rapautumiselta. Mikäli kohteestasi puuttuvat lakisääteiset talo- ja lapetikkaat sekä kulkusillat piipuilta tai vesikatolta niin asennamme nekin puolestasi nopeasti paikoilleen, vuosien tuomalla kokemuksella ja osaamisella.

Palvelut & tuotteet

Piipun nuohoustaso

Palvelut & tuotteet

Piipputikkaat, nuohoustaso ja piipunhattu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!