Exodraft -savukaasuimurit

Exodraft -savukaasuimurit

Exodraft -savukaasuimurit

990,00 1 670,00 

Tilausehdot. 14 päivää vaihto/palautusoikeus, toimituskulut 0€ nouto / Matkahuolto 20€.

Kuvaus

Exodraft-savukaasuimurit on valmistettu pinnoitetusta valualumiinista ja ovat siksi erittäin korroosionkestäviä. Valualumiinirunko takaa lisäksi äänettömän ja värinättömän toiminnan. Helposti avattavat savukaasuimurit ovat yksinkertaisesti puhdistettavissa. Hormia nuohottaessa imuria ei tarvitse poistaa piipun päästä, riittää kun se avataan. Perusvarustukseen kuuluu kiinnikkeet kivirakenteisiin hormeihin sekä turvavaijeri. Tämän lisäksi on saatavissa erilliset sovitusosat metallihormeihin.

Savukaasuimurin erikoisvalmisteinen moottori kestää korkeita lämpötiloja ja sillä on pitkä käyttöikä ja korkea hyötysuhde. Moottorit ovat täysin suojattuja asynkronimoottoreita kertavoidelluilla kuulalaakereilla ja ne ovat kokonaan suojassa savukaasuilta. Sähköliitäntäjohdot ovat lämmönkestäviä, kuormitussuojattuja sekä suojattu panssariletkulla.

Exodraft-savukaasuimureita on kaksi perusversiota eri kokoluokkineen: Sivulle puhaltava RS-versio ja ylöspäin puhaltava RSV-malli.

RSV-mallit sopivat hyvin käyttökohteisiin, joissa savukaasut aiheuttavat mahdollisesti ongelmia jos ne puhalletaan suoraan imurin sivulle (esim. lähellä olevat ilmanvaihdon imuilma-aukot, parvekeovet, tuuletusikkunat). Näitä malleja suositellaan myös silloin, kun imuri sijaitsee korkealla ja tuulisella paikalla, jossa on suurempi riski sadeveden tunkeutumiselle hormiin.

RS-mallit soveltuvat pyöreän muotonsa vuoksi esteettisesti hyvin metallihormeihin.

Asennus vaatii sähkömiehen ja ohjausyksikön.