SCHIEDEL -teräspiiput

SCHIEDEL -teräspiiput

Schiedel teräspiiput

Teräspiippu Permeter Smooth

Permeter 1Permeter Smooth on tyylikäs, täysin sileäpintainen ja täysin pannaton teräspiippu. Permeter Smooth sopii vaativammankin sisustajan makuun. Se on upea piippu puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos on tulisijan päällä.

Laadukas, ruostumaton teräshormi

Permeter Smooth -hormin sisäputki on ruostumatonta terästä (444/1.4521).
Hormin eristeenä on kovia lämpötiloja kestävä sintraantumaton keraaminen eriste.

Hormiliitos tulisijan päällä

Permeter Smooth -teräspiippu (kevytpiippu) soveltuu puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos on tulisijan päällä. Ø150 mm:n hormikoossa on vaihtoehtona myös jalallinen L-taka-/sivuliitos, joka on saatavana mustana. Tämä ei sovellu seinän läpivienteihin!

Varastokokoja on kolme: Ø 130, 150 ja 200 mm.

Permeter 2Väri-/pintavaihtoehdot:

  • harjattu RST
  • musta, RAL9005
  • valkoinen, RAL9016
  • harmaa, NSC7500
  • vesikatolle saatavana myös tiilenpunaisena

Permeter 3 (1)Testattu ja paloturvallinen

Permeter Smooth on CE-merkitty hormi. CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että merkinnässä ilmoitetut tekniset tiedot on varmistettu ja tuote testattu harmonisoidun tuotestandardin EN 1856-1 mukaisesti. Tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen on aina kuitenkin varmistettava. Valmispiippu Permeter on testattu lämpötilaluokkiin T400 ja T600.

CE-merkinnän lisäksi Permeter on testattu myös yläpohjan eristepaksuudella 600 mm. Läpiviennin eristyksessä on noudatettava valmistajan asennusohjeita.

Valmis paketti

Permeter Smooth on helppo ostaa valmiina pakettina ja piipun hinta määräytyy per metri. Lisäksi on saatavana erilliseen hintaan valmiiksi kootut läpivientipaketit joiden sisältö vaihtelee eri katemateriaalin mukaan.

Metripaketti sisältää: valitsemasi aloituskappaleen, liukupannan, tarvittavan määrän hormijaksoja, savupellin ja sadehatun.

Läpivientipaketti

  • profiilikatteelle sisältää: höyrynsulkukumin, peitekauluksen, kannatinkehikon, muovisen piippuläpiviennin, kumitiivisteen, kiristimen, pellityssarjan ja aluskatteen tiivistyspaketin
  • konesaumakatteelle sisältää: höyrynsulkukumin, peitekauluksen, kannatinkehikon, muovisen piippuläpiviennin, kumitiivisteen, kiristimen, pellityssarjan, kiinnityslistat ja aluskatteen tiivistyspaketin
  • huopakatteelle sisältää: höyrynsulkukumin, peitekauluksen, kannatinkehikon, muovisen piippuläpiviennin, kumitiivisteen ja kiristimen

VTT:n testaamat ja sertifioidut SK-tuotteen läpivientipaketit ovat saatavana mustana, harmaana ja tiilenpunaisena. Läpiviennin eriste ei sisälly pakettiin. Se tulee valita erikseen tulisijan vaatiman lämpötilaluokan mukaan (T400 tai T600).


Schiedel Saunapiippu

Sauna 1Valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu

Schiedel Saunapiippu on täysin valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin. Se sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin, joissa lähdön koko on Ø115-130 mm. Piipun pituus on 2,4 m ja se toimitetaan kahdessa laatikossa. Tarvittaessa piippua voidaan jatkaa erikseen myytävillä hormijaksoilla. Saatavana myös erillinen Ø130 mm lähtöön soveltuva adapteri.

Saunapiipun kirkas ruostumaton ulkokuori on tyylikäs ja sileä, kiinnityspannaton ratkaisu, joka on on hyvin viimeistellyn näköinen. Eristämättömään liitosputkeen integroitu adapteri muuttaa piipun täysieristeelliseksi ja tekee piipusta ehdottoman höyrytiiviin. Schiedel Saunapiippu on markkinoiden ainoa saunapiippu, jossa on keraaminen eriste. Se ei sintraannu kovissakaan lämpötiloissa.

Toimitus sisältää

Sauna 2Tekniset tiedot