DIAJEKT

DIAJEKT

DIAJEKT -savukaasuimuri

Diajekt 01Käyttöala ja toimintatapa

Kutzner + Weberin DIAJEKT-savuimuri soveltuu erityisesti tulisijoihin, joissa on alipaineinen savunpoistojärjestelmä. Tällaisia voivat olla ns. luonnollisesti vetävät tulisijat, kuten esim. polttouunit tai -kattilat, joissa käytetään kiinteää polttoainetta, mutta myös tulisijat, joissa vaaditaan vakaata alipainetta, kuten leivinuunit, höyryhormit yms. Myös moninkertaisissa asennuksissa esim. kaasutulisijoissa, savuimuri on savunpoistojärjestelmän tehokas osa, joka vähentää päästöjä ja parantaa käyttövarmuutta. Myös öljy- ja kaasutulisijoissa voi DIAJEKT-savuimuri auttaa teknisissä tai sääolosuhteiden aiheuttamissa veto-ongelmissa. DIAJEKT sopii myös käytettäväksi tuuletuslaitteistoissa.

DIAJEKT asennetaan piipun päähän ja se poistaa savukaasun tehokkaasti yläviistoon erityisesti järjestettyjen siipipyörän siipien ja ulostuloaukkojen asemoinnin ansiosta. Kun savunpoistojärjestelmä on käyttölämpötilassa, savuimuri voidaan sammuttaa. Painehäviö on erittäin vähäinen ja se sijaitsee normaalien mittausvaihteluiden sisällä. DIAJEKT-savuimurin uudenlainen rakenne takaa oleellisia etuja olemassa oleviin järjestelmiin nähden.

DIAJEKT -ESITE


Diajekt 02DIAJEKT-savukaasuimurin edut

 


Diajekt 03DIAJEKT-savukaasuimurin käyttöalat

 


Asennusvaihtoehdot DIAJEKT-savuimurille

Diajekt 04Yleiskiinnitys muuratun piipun päähän nelikulmaisen ruuvilevyn tai savuimuriin liitetyn pohjarenkaan avulla. Voidaan liittää kaikkiin tavallisiin ruostumattomiin teräspiippujärjestelmiin sovitekappaleen avulla (lisävaruste).