Saneerausprojekti vanhassa omakotitalossa

Saneerausprojekti vanhassa omakotitalossa

Omakotitalon ostanut Leo törmäsi ikävään ongelmaan talossaan ja tilanne vaati pikaista saneerausprojektia. Yhteydenotto Hormistokeskukseen pelasti hänen tilanteensa.

Omakotitalon omistaja Leo törmäsi Hormistokeskukseen kartoittamalla eri vaihtoehtoja hormisaneeraukseen liittyen. ”Saneerausprojekti koski vanhan savupiipun pinnoittamista, ja se käynnistyi syksyllä 2023. Ongelma lähti liikkeelle nuohoojan asettamasta käyttökiellosta, joka vaati piippujen saneeraamista.” Leo kertoi. Kohde oli vanha omakotitalo, jonka Leo oli ostanut kesällä. Piiput olivat yllättävän huonossa kunnossa, ja saneeraustyö oli välttämätön.

Hankintaprosessi Hormistokeskuksen kanssa sujui vaivattomasti. Leo täytti yhteydenottolomakkeen ja sai nopeasti vastauksen. ”He soittivat minulle pikaisesti yhteydenottoni jälkeen ja ottivat asian heti työn alle. Tilanne oli kiireellinen, koska sisälämpötila oli jo laskenut merkittävästi.” Työ aloitettiin nopeasti tarjouksen hyväksymisen jälkeen, mikä oli Leon tilanteessa erittäin positiivista. Hän korostikin, että Hormistokeskus erottui muista vaihtoehdoista tällä pikaisella toiminnallaan.

Yhteistyö sujui sovitusti ja aikataulussa. Leo kehui Hormistokeskuksen ammattitaitoa ja viestinnän sujuvuutta. Myös työn jälki oli erinomaista. ”Tekijä oli huolellinen ja siisti. Kaikki sovitut asiat toteutettiin.” Leo mainitsi erityisesti arvostavansa ammattitaitoista otetta ja projektin huolellista viemistä loppuun asti.

Hän suosittelisi Hormistokeskuksen palveluita niille, jotka tarvitsevat piippujen saneerausta tai vastaavia töitä. ”Heillä on pitkä kokemus alalta, ja takuu vahvistaa luottamusta tehtyyn työhön.” Kokonaisuudessaan kokemus Hormistokeskuksen kanssa oli positiivinen ja Leo korosti ammattitaitoa, luotettavuutta ja työn laadukkuutta.

Lopuksi Leo naurahti, että tämä oli mielenkiintoinen kokemus jakaa kokemuksia, sillä hän ei ole ollut aiemmin tekemisissä tämänkaltaisessa haastattelussa.

Hormiston putsauslaiteSauvo Valokuvat 3Sauvo Valokuvat 4
Mikäli teidän horminne kaipaavat kunnostusta ottakaa rohkeasti yhteyttä!