Ammattilaisen arvostama Hormistokeskus

Ammattilaisen arvostama Hormistokeskus

Ilmanvaihtosuunnittelijan Aki Nissisen ja hormisaneerauksia suorittavan Hormistokeskuksen välillä arvokasta yhteistyön sujuvuutta yhteisymmärryksen ja parhaiden ratkaisujen tähden.

Aki Nissinen on ilmanvaihtosuunnittelun ammattilainen, ja tehnyt paljon ilmanvaihdon töitä erilaisissa kohteissa jo pitkän aikaa. Hän kertoo tutustuneensa Hormistokeskukseen hankkeiden myötä, suunnittelutehtävien kautta, joissa hän on ollut mukana hormistosaneeraus osuuksissa, linjasaneerauksissa ja muiden projektien yhteydessä jo yli 20 vuoden ajan. Hänen ensimmäinen kokemuksensa yrityksestä liittyi hormikartoitusten tekemiseen. Työntekijä isossa hormissa

Aki kehuu Hormistokeskuksen kykyä toimittaa tarjoukset sovittuun aikaan, ja mainitsi, että heidän kanssaan työskennellessä tarjoukset ovat aina tulleet sovitusti, mikä on ollut erittäin positiivista. Työn laatu on vastannut sovittuja standardeja ja suunnitelmia, ja yleinen yhteenveto Hormistokeskuksen asiakaspalvelusta ja yhteistyöstä on positiivinen.

Kohde, jossa he ovat viimeisimpänä työskennelleet, on noin 70 vuotta vanha kerrostalo, jossa ilmanvaihtojärjestelmä on painovoimainen ja jossa usea hormi tarvitsi korjausta. Hankkeen aloittaminen noudatti perinteistä kaavaa: hankesuunnitelman ja toteutussuunnitelmien laatimisen jälkeen tarjouskyselyt lähetettiin useille urakoitsijoille ja lopulta valittiin urakoitsija hankkeen toteuttamiseksi. Vaikka useita vaihtoehtoja kilpailutettiin, Aki mainitsi, että Hormistokeskus aina erottuu teknisen ymmärryksen ja ammattitaidon näkökulmasta.

“Kokonaisuudessaan Hormistokeskusta suositellaan vaativiin hormisaneerauskohteisiin, joissa tarvitaan pitkän aikavälin osaamista ja kokemusta. Ja sitä heiltä löytyy. Heidän monipuoliset saneerausmenetelmänsä ja tekninen osaaminen tekevät heistä varteenotettavan vaihtoehdon.” Aki kertoo. Hän korostaa toivovansa Hormistokeskuksen pysyvän kehityksen kelkassa samaan tapaan jatkossakin, ja jatkavan erilaisten saneerausmenetelmien miettimistä haastaville kohteille.

Aki toivoo jatkossakin yhteistyötä Hormistokeskuksen kanssa ja odottaa innolla tulevia tarjouksia sekä mahdollisia projekteja, sillä Hormistokeskus on monesti avainasemassa parhaiden ratkaisujen löytämiseen kuhunkin tilanteeseen.

Image0 (1)

Mikäli teidän horminne kaipaavat kunnostusta ottakaa rohkeasti yhteyttä!