Kratki – kevyttakat

Kratki – kevyttakat

NYT UUTTA HORMISTOKESKUKSELTA:

KRATKI KEVYTTAKAT

Lämpimät sydämet ja lämpimät sisätilat tekevät lämpimän kodin ja elävä tuli luo tunnelmaa. Nyt takan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan.

Nyt saat meiltä myös korkealaatuiset Kratki-takat valmiiksi asennettuna. Saat kaiken yhdessä paketissa, takan, hormin ja asennuksen. Takan tuoman lämmön ja tunnelman hankkiminen on helpompaa kuin koskaan. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä tarpeeseesi sopiva takka ja hormi. Ammattitaitoiset asentajamme laittavat tulisijan hormeineen valmiiksi ja sinulle jää polttopuiden hankkiminen.

Ota yhteyttä

Krakti 004

 

Kratki-takat täyttävät kaikki eurooppalaiset standardit. Niiden korkea laatu ja kestävyys ovat ainutlaatuisen kehitys- ja tutkimuskeskuksen tulosta. Nykytekniikkaa hyväksikäyttäen suunnitellut ja valmistetut Kratki-takat ovat sekä turvallisia että tehokkaita. Samassa paketissa saat kotiisi tunnelmaa ja lämpöä luotettavasti.

A+ energialuokan takat täyttävät ecodesign-vaatimukset ja alittavat tiukat bimschv 2 -standardin mukaiset co-päästöt. Termotec-tulipesävuoraus takaa tehokkaan palamisen ja pitkän lämpötilan ylläpidon. Vuorauksena on keraaminen, lämpöä varastoiva materiaali ja sen ansiosta takan lämpötila pysyy kuumana pitkään. Palotilan ja koko takan suunnittelun ansiosta palamisprosessi on huomattavan tehokas ja samalla sen päästöt ilmakehään ovat mahdollisimman pienet.

Takkojen käyttö on helppoa ja turvallista. Takkojen lasi on sunniteltu niin, että se ei käytettäessä nokeennu ja siten elävän tulen seuraaminen antaa parhaan mahdollisen tunnelman aina poltettaessa.

Korkealaatuinen teräs ja Termotec-vuoraus takaavat takkojen kestävyyden. Lasisella luukulla on laatu- ja turvallisuustodistus ja sen tukeva kahva tekee luukun käytöstä helppoa. Irrotettavan arinan ja tuhkasäiliön avulla takat on helppo pitää puhtaana.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä millainen takka olisi juuri sinun kotisi uusi lämmön- ja tunnelmantuoja.

Ota yhteyttä

Kratki Logo

Oferta Koza 003

Oferta Koza 001

Modern Nordic Kitchen In Loft Apartment. 3d Rendering

Katso myös

Valmispiiput

Oferta Ab 2020Oferta Antares En 2020Oferta Enyo EnOferta Falcon En Pl 2020Oferta Juno En 2020Oferta K5 2020Oferta Koza Orbit En 2020Oferta Koza Vega En 2020Oferta Thor En 2020Oferta Titan Proton Epsilon En Pl 2020