Hormistokeskus sai Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin

Hormistokeskus sai Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin

Suomen Hormistokeskus on ansainnut pitkään tehdyllä työllään Kauppalehden auditoiman Menestyjät -sertifikaatin! Menestyjat Some 2024 1080x1080 Fi

Vain 8% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Menestyjiin. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.

Menestyjät -serfikaatti kertoo siitä, että tilatessa työsi meiltä voit olla varma, että pystymme hoitamaan työn loppuun kunniakkaasti. Vaikka serfikaattia keskittyy taloudellisiin asioihin niin pelkästään taloudellisesti sitä ei voi saavuttaa, koska huonosti hoidetut työt eivät olisi mahdollistaneet pitkäaikaista menestystä.

Kun haluat markkinoiden kokeneimman hormiasiantuntijan palvelukseesi ota yhteyttä meihin!