Diajekt -savukaasuimurit

Diajekt -savukaasuimurit

Diajekt -savukaasuimurit

1 999,00 3 100,00 

Tilausehdot. 14 päivää vaihto/palautusoikeus, toimituskulut 0€ nouto / Matkahuolto 20€.

Kuvaus

Kutzner + Weberin DIAJEKT-savuimuri soveltuu erityisesti tulisijoihin, joissa on alipaineinen savunpoistojärjestelmä. Tällaisia voivat olla ns. luonnollisesti vetävät tulisijat, kuten esim. polttouunit tai -kattilat, joissa käytetään kiinteää polttoainetta, mutta myös tulisijat, joissa vaaditaan vakaata alipainetta, kuten leivinuunit, höyryhormit yms. Myös moninkertaisissa asennuksissa esim. kaasutulisijoissa, savuimuri on savunpoistojärjestelmän tehokas osa, joka vähentää päästöjä ja parantaa käyttövarmuutta. Myös öljy- ja kaasutulisijoissa voi DIAJEKT-savuimuri auttaa teknisissä tai sääolosuhteiden aiheuttamissa veto-ongelmissa. DIAJEKT sopii myös käytettäväksi tuuletuslaitteistoissa.

DIAJEKT asennetaan piipun päähän ja se poistaa savukaasun tehokkaasti yläviistoon erityisesti järjestettyjen siipipyörän siipien ja ulostuloaukkojen asemoinnin ansiosta. Kun savunpoistojärjestelmä on käyttölämpötilassa, savuimuri voidaan sammuttaa. Painehäviö on erittäin vähäinen ja se sijaitsee normaalien mittausvaihteluiden sisällä. DIAJEKT-savuimurin uudenlainen rakenne takaa oleellisia etuja olemassa oleviin järjestelmiin nähden.

Savuimurin käyttö vain tarvittaessa. Voidaan sammuttaa myös tulisijan ollessa käytössä, mikä pienentää imurin käyttökustannuksia.

DIAJEKT varmistaa erityisen rakenteensa ansiosta savun vapaan ulosvirtauksen myös pysäytettynä.

Vaatii vähän huoltoa ja on pitkäikäinen, sillä kaikki sähköiset rakenneosat on sijoitettu syövyttävien ja kuumien savukaasujen kulkuväylän ulkopuolelle.

Valmistettu täysin ruostumattomasta teräksestä (paitsi moottori).

Rungon pikalukot takaavat nopean ja helpon huollon ja puhdistuksen, ei enää ruuvien hukkumisvaaraa.

Pysyy hyvin paikoillaan, liitetään pyöreään savunpoistojärjestelmään pistosovittimilla tai ruuvataan suoraan piipun päähän.

Ulkonäöllisesti ainutlaatuinen malli sopeutuu saumattomasti yhteen teräksisen savuhormijärjestelmän kanssa.

Suuresta tehostaan huolimatta DIAJEKT on erittäin hiljainen käyttää ja kuluttaa verrattain säästeliäästi energiaa.

Diajekt esite