Arvonnan ehdot

Arvonnan ehdot

Arvonnan säännöt

Suomen Hormistokeskus Oy järjestää 23.8.2023 -31.10.2023 aikana palvelun tilanneiden kesken arvonnan, jonka palkintona on 2 hengen yö lahjakortti Naantali Spa:han. Lahjakortti (245€) sisältää majoituksen 2 hengen Comfort Twin -huoneessa, buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Lahjakortti on voimassa 12kk, aattoja, juhlapyhiä ja suurtapahtumien ajankohtia lukuun ottamatta.

Arvonta koskee vain kyseisenä aikana tilauksen tehneitä asiakkaita.

Kilpailun järjestää Suomen Hormistokeskus Oy  (”järjestäjä”). Kilpailuun voi osallistua ajalla 23.8.2023 -31.10.2023. Voittajan arvonta suoritetaan viikolla 45. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuvoittajan tiedot tullaan julkaisemaan Suomen Hormistokeskus Oy:n sähköisissä viestintäkanavissa.

Kilpailuun osallistuvat automaattisesti kaikki Suomen Hormistokeskus Oy:lta tilauksen tehneet.

Huom! Arvonta koskee vain palveluja, ei pelkkiä tuote ostoksia!

Voittaja arvotaan Suomen Hormistokeskus Oy:n edustajan toimesta satunnaisella otannalla.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa valinnan jälkeen, voittaja arvotaan uudelleen.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi sekä käyttää voittajalle tehdyn työkohteen kuvia mainonnassaan. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Palkinto toimitetaan asiakkaalle sähköisesti PDF-muodossa.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Arvomme 31.10. mennessä kaikkien palveluitamme ostaneiden kesken 2 hengen yön Naantali Spa:han!

X