Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!


Suomen Hormistokeskus Oy

Hormikartoitukset ja -tutkimukset, ilmanvaihtourakointi, hormien sukitus, massaus ja putkitus yms. savupiippujen kunnostukset, valmispiiput (myös asennettuna), vedonparantajat ilmanvaihtoon (hormi-imurit) sekä savukaasuimurit takkahormeille laajasta valikoimastamme.

Olemme erikoistuneet yli 25 vuoden kokemuksellamme taloyhtiöiden sekä pientalojen savu- ja ilmanvaihtohormien / ilmanvaihdon kunnostamiseen, korjaukseen, nuohoukseen ja kartoittamiseen. Voitte luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme kaikissa hormeihin ja ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä. Toimimme yhteistyössä Euroopan johtavien alojen yritysten kanssa. Euroopassa on alalta sekä eri tavalla tehtävistä kunnostamismenetelmistä yli 40 vuoden kokemukset.

Meiltä löydät myös teräksiset ja harkkorakenteiset valmispiiput, sekä erilaiset hormien korjaustarvikkeet ja piipunhatut, tarvittaessa asennettuna.

Meihin luottavat niin taloyhtiöt kuin pientalot ja teollisuus, rakennusliikkeet, suunnittelijat ja eri alojen yritykset sekä asiantuntijat.

Palvelumme kattaa kaiken hormeihin ja ilmanvaihtoon liittyvän, alkaen mummonmökistä, 200 asunnon kerrostaloon tai esimerkiksi voimalaitoksen teräspiippu toimitettuna avaimet käteen -palveluna.


Toimitamme mielellämme laajan referenssiluettelomme edellä luetelluista palveluistamme.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Ota yhteyttä sähköpostilla:myynti@hormistokeskus.fi
Jätä tarjouspyyntö lomakkeella.


---------------------------------