Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!
---------------------------------

VALMISPIIPUT

Olemme toimittaneet yli 20 vuoden kokemuksella tuhansia erilaisia valmispiippuratkaisuja (teräspiippuja ja harkkohormeja) asiakkaillemme niin omakotitaloihin, kerrostaloihin kuin teollisuuteen.

Linkit tuotetietoihin otsikkoteksteistä ja kuvistaDW ALKON® -TERÄSPIIPUT

Helposti ja nopeasti asennettava CE-hyväksytty RST-piippu, jossa on patentoitu kokoamismekanismi.

TÜV ja DIN/ISO 9001 hyväksytty

KUVIA Valmispiippuja käytetään monipuolisuutensa ansiosta lukuisten eri tulisijavalmistajien tehdasvalmisteisissa tai paikalla rakennetuissa tulisijoissa ja piiput soveltuvat hyvinkin erilaisille tulisijoille, joita ovat esimerkiksi:

Erilaiset varaavat ja suorat takat sekä uunit, kiertoilmatakat ja -uunit, hellat, kamiinat, leivinuunit, saunan kiukaat ja vesipadat, grillit, huuvat, kylpytynnyrit, erikokoiset ja -malliset lämpökattilat ja -kontit eri polttoaineille.

Valmispiippu voidaan sijoittaa tulisijan päältä, sivulta tai takaalähteväksi asiakkaan toiveiden mukaan.

Valmissavupiippuja käytetään monipuolisuutensa ansiosta mitä moninaisimmissa kiinteistöissä ja kohteissa, esimerkiksi:

Pienet kohteet:
Omakotitalot, rivitalot, kerrostalot, vapaa-ajan asunnot, mökit, saunat, grillikatokset, huvilat ja kodat, soveltuvin osin tietyt, kaasutiiviit valmispiippumme sopivat myös erilaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin.

Suuret kohteet:
Maatalous, teollisuus, ravintolat, leipomot, erilaisten kiinteistöjen voimalaitokset, kuten lämpökeskukset ja kattilalaitokset sekä soveltuvin osin tietyt, kaasutiiviit valmispiippumme sopivat myös erilaisiin ilmanvaihtolaitoksiin ja -ratkaisuihin.

Tulisijoissa, joihin on valittu valmispiippu, voidaan piipusta riippuen käyttää kaikkia tunnettuja lämmönlähteitä sekä myös uuden sukupolven biopolttoaineita.
Tulisijoissa, joissa on asentamamme piippu, voidaan käyttää polttoaineena mm.:
Puu, pelletti, kevyt ja raskas öljy, hake, turve, maakaasu

On sitten kyseessä uusi tai vanha rakennus, valmispiippu voidaan asentaa lähes mihin tahansa rakennukseen ja melkein mihin tahansa kohtaan rakennusta.

DW-ALKON XXL

RST-piippu vaativiin ja suuriin kohteisiin

KUVIA

SCHIEDEL-TERÄSPIIPUT

Permeter Smooth: täysin sileäpintainen ja täysin pannaton teräspiippu. Puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos tulisijan päällä.
CE-merkitty.

Schiedel Saunapiippu: täysin valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin.


---------------------------------