Suomen Hormistokeskus Suomeksi
•På svenska
 


Fabrik för tilverkning av
RAAB-produkter i Finland

Suomen Hormistokeskus OY representerar Tysklands största fabrik för tillverkning av stålskorstenar, Joseph Raab Gmbh & Cie.KG. Det tyska företaget grundades 1898 och står för en omfattande och mångsidig produktion.

Tyskland besitter lång erfarenhet, upp till 30 år, i fråga om modulskorstenar i stål och olika former av renovering av rökkanaler. Våra viktigaste importprodukter från Tyskland utgörs av högklassiga CE-godkända och patenterade stålskorstenar från DW-Alkon, renoveringssystem samt olika stålrör, tätningsmassor och tillbehör som behövs vid renovering av rök- och ventilationskanaler.

Försäljningen av lätta skorstenar som enkelt och snabbt kan monteras på egen hand har ökat avsevärt de senaste åren. Samtidigt ökar ständigt efterfrågan på renoveringssystem i och med att gamla skorstenar och rökkanaler renoveras, värmesystem förnyas och gamla rökkanalsystem återtas i drift. Vi har därför expanderat vår lagerkapacitet och utbudet på lätta skorstenar i olika storlekar så att vi kan stå till tjänst med ett omfattande och mångsidigt sortiment med kunden i åtanke. Vårt lager är ständigt fyllt till brädden av produkter för rökkanalsystem. Detta möjliggör snabba leveranser i hela landet.

Vi kan stå till tjänst med skorstensdelar och högklassiga beställningsarbeten från egen produktion för krävande objekt för småhusägare och bostadsbolag, objekt inom industrin samt för olika projektleveranser. Järnaffärer, försäljare av eldstäder, VVS-butiker och specialbutiker inom branschen, t.ex. företag inom sotningsbranschen, fungerar som återförsäljare av våra produkter.

Våra produkter har tillverkats och planerats så att kunden på egen hand kan utföra monteringen. Klara monteringsanvisningar och broschyrer medföljer alltid produkten. Vid behov hittar kunden även råd och anvisningar på vår webbplats. Vår personal, som besitter lång och gedigen erfarenhet av modulskorstenar, renoveringssystem och skorstenar, står gärna till tjänst med vägledning och informationen så att kunden får bästa möjliga hjälp om eventuella problem uppstår.

Vi erbjuder monteringstjänster i södra Finland med hjälp av välutrustade servicebilar och erfaren personal. Montering i övriga Finland sker vid behov via vårt nätverk av återförsäljare.


---------------------------------