Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!

SAVUKAASUIMURIT


AIR SPEEDY-savukaasuimurit

Valikoimissamme on savukaasuimuri kaikkiin tavallisimpiin tulisijoihin, sekä kiinteille, että nestemäisille polttoaineille:

Meiltä löytyy savukaasuimuri jokaiseen käyttöön. Takat, uunit, leivinuunit, hellat, kattilat, kiukaat, padat, kamiinat, grillit, takkasydämet ym. Savukaasuimuri auttaa huonovetoisissa piipuissa, mutta on kätevä myös hyvävetoisissa savupiipuissa.

Tutki savukaasuimurivalikoimaamme ja ota yhteyttä!

Epäedulliset sääolosuhteet, savupiipun epäedullinen sijainti, kylmä tai väärin asennettu hormisto saattavat aiheuttaa veto-ongelmia. Silloin savukaasuja ei saa poistettua luotettavasti ja myös tulisijan käyttövarmuus kärsii. Lisäksi riittämätön savupiipun veto lisää päästöjä ja lämmityskustannuksia.

Jos luonnollinen veto on näistä tai muista syistä liian heikko, savuimuri antaa luotettavan vedon savupiipussa ja siten helpottaa tulisijan sytyttämistä. Tasaisena pysyvä alipaine parantaa palamista, vähentää päästöjä ja energiankulutusta. Savukaaasuimuri on helppo tapa varmistaa tulisijan turvallisuus ja taata varma savunpoisto.


INJEKT-savukaasuimurit


DIAJEKT-savukaasuimurit


Darco GCK -savukaasuimuritEXODRAFT-savukaasuimuritKOJA-takkaimurit
TUOTTEET-sivulle | SAVUKAASUIMURIT JA VEDONPARANTAJAT-sivulle

---------------------------------