Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!


ILMANVAIHTO- JA PELTITYÖT

Ilmanvaihtotyöt

Asuinhuoneistojen ilmanvaihtoa on kokemuksemme mukaan yleensä helppoa parantaa yksinkertaisillakin toimenpiteillä pientaloissa ja kerrostaloissa. Erityisesti kerrostalojen putkiremonttien yhteydessä ilmanvaihtoasiat kannattaa viimeistään kartoittaa ja kunnostaa epäkuntoiset hormit toimiviksi.

Kuntokartoitamme huoneistojen ilmanvaihdon poistoilma ja tuloilmakanavat tarvittaessa hormikameroiden avulla sekä laadimme tarvittavat piippu- ja hormikartat toimenpidesuosituksineen, suunnittelijoille, taloyhtiölle tai asukkaille.

Kunnostamme vanhat ja vuotavat ilmanvaihtokanavat tiiviillä ja kestävällä Fitfire+ sukituksella. Sukittamalla ja tiivistämällä vanha hormipitkäkestoisella ja turvallisella Fitfire+ sukituksella (30 vuoden takuu) saadaan huoneistoon yleensä merkittävä ilmanvaihdon parannus tehostuneen ja raikkaan ilmanlaadun muodossa.

Fitfire+ -sukituksesta löydät lisää tietoa täältä

Ilmanvaihdon puhdistus- ja nuohoustyöt

Suoritamme kerrostalojen ja pientalojen ilmanvaihdon ja hormien puhdistukset nykyaikaisilla laitteilla. Tehokkaalla, koneellisella raspauskalustollamme myös vaikeasti likaantuneet hormit ja kanavat voidaan puhdistaa helposti. Alipaineistajilla puhdistustyö tehdään siististi ilman pölyvahinkoja.

Teemme ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt sekä tiiviysmittaukset ja painekokeet (katso lisää aiheesta: hormien kuntokartoitukset).

Meiltä saat myös mittojen mukaisesti valmistetut, hormien ja piippujen kokoojalaatikot, vedonparantajat sekä poistoilma- ja savukaasuimurit asennettuina.

Puramme ja rakennamme tarvittaessa uudet, eristetyt ilmanvaihtokanavat linjasaneerausten yhteydessä, nykymääräysten mukaisiksi.

 

 

KUVA: Hormien koneellinen suurtehopuhdistus / raspaus meneillään työkohteessa. Hormit myös alipaineistettiin, jotta asuntoihin ei kulkeudu pölyä.

Tuloilmaventtiilit

Asennamme uudet tuloilmaventtiilit ja kartoitamme vanhat sekä teemme tarvittavat korjaukset.
Suosittelemme termostaatilla ja suodattimella varustettua Velco-tuloilmaventtiiliä.

Valmistamme ja asennamme kohteisiinne ilmanvaihdon erikoisosat, piipunpellitykset ja piipunhatut sekä erikoispellitykset (huuvat jne.) projekteihin teemme omassa, hyvin varustetussa peltisepän verstaassamme, yli 20 vuoden kokemuksella.

Korjaamme vanhat teräspiiput ja toimitamme tarvittaessa uudet valmispiiput (teräspiiput tai harkkopiiput) avaimet käteen toimitettuna.

Kattovarusteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset ovat myös kuuluneet osaamisalueeseemme toiminnan alusta asti.

Pyydä tarjous!


---------------------------------