Suomen Hormistokeskus Oy Valittu kieliSuomeksi
På svenska
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!

SAVUPIIPPUJEN KUNNOSTUS

Kunnostamme vuosittain satoja erilaisia savupiippuja ja hormeja niin kerrostaloissa, omakotitaloissa kuin teollisuuskiinteistöissä. Tiilisavupiipuissa yleisin kunnostusmenetelmä on hormien kunnostaminen sekä piipun yläosan osittainen purku ja uudelleen muuraus.

Tiilipiipun yläosan purku ja uudelleen muuraus kestää yleensä muutaman päivän, kohteesta riippuen.

Meiltä saat myös piipunhatut ja piipunpellit suojaamaan savupiippuja ja hormeja kosteudelta ja rapautumiselta.

Mikäli kohteestasi puuttuvat lakisääteiset talo- ja lapetikkaat sekä kulkusillat piipuilta tai vesikatolta niin asennamme nekin puolestasi nopeasti paikoilleen, vuosien tuomalla kokemuksella ja osaamisella.

Savupiipun paloturvallisuutta voidaan parantaa myös piipun ja hormien kuntotutkimuksilla, suojaetäisyyksien tarkastamisella sekä mahdollisten piipussa sijaitsevien halkeamien ja vaurioituneiden piipun pinnoitusten (rappaus/slammaus) oikeaoppisella korjaamisella.

Myös teräspiiput ja harkkopiiput on mahdollista kunnostaa, piipun kunnosta ja iästä riippuen. Vaihtoehtoisesti ikääntynyt ja kulunut piippu vaihdetaan uuteen ja paloturvalliseen valmispiippuun

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun kohteeseesi sopivasta ratkaisusta!

Työn osalta voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä kotona suoritetun työn osalta jopa 2 000 euroa henkilöa kohden.

Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joka on edellytys verotuksessa myönnettävän kotitaloustyön hyödyntämiselle ja vähentämiselle. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.


---------------------------------
Suomen Hormistokeskus Oy
- ESPOO
- RAISIO
ESPOO
Juvan teollisuuskatu 8
02920 ESPOO
RAISIO
Tuotekatu 6
21200 RAISIO
Puh. keskus 020 730 4030
Fax 020 730 4031
info(a)hormistokeskus.fi
myynti(a)hormistokeskus.fi