Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!
 

RAAB-HORMINKORJAUSMASSA

SAVUHORMIEN KUNNOSTAMISEEN JA ILMANVAIHTOKANAVIEN
TIIVISTÄMISEEN RAAB®-TIIVISTYSMASSA

 

MITÄ VARTEN?

Vanhat, rapautuneet ja heikkokuntoiset savupiiput ovat erityisesti vanhoissa rakennuksissa suuri turvallisuusriski. Kosteus, jäätyminen sekä palokaasujen syövyttävä vaikutus aiheuttavat hormien ja ilmanvaihtokanavien rapautumista ja halkeilemista.

Erityisesti välikattojen läpivientien, ullakkotilojen ja muiden, näkymättömissä olevien savuhormien osien kuntoa ja paloturvallisuutta ei useinkaan tiedetä. Rakentamismääräysten mukaan savuhormien ja kanavien tulee kuitenkin olla tiivitä ja palonkestäviä.

RATKAISU

Tulenkestävä RAAB®-TIIVISTYSMASSA asennettuna savuhormiin on nopea, turvallinen ja varma tapa kunnostaa rapautunut tai vuotava savupiippu. Lisäksi sitä voidaan menestyksellisesti käyttää myös tulo- sekä poistoilmanvaihtokanavien tiivistämiseen. RAAB®-TIIVISTYSMASSA soveltuu kaikkien tavallisten tiili-, harkko-, betoni- ym. hormien ja kanavien kunnostamiseen.

RAAB®-TIIVISTYSMASSA on kevytbetonivalmiste, joka sisältää tehokkaan, lasitteen omaisen tiivistysaineen. Tuotteen sisältämien yhdisteiden ansiosta massa tiivistyy ja kiinnittyy erinomaisesti hormin / kanavan seinämiin.

RAAB®-TIIVISTYSMASSA muodostaa savupiippuun paloturvallisen, savu- ja kaasutiiviin, haponkestävän ja halkeamattoman pinnan. Kunnostuksen jälkeen veto hormissa yleensä paranee ja nuohoaminen helpottuu (ei likaa kerääviä saumoja).

Kun käytössä on RAAB®-TIIVISTYSMASSA, mahdollisia työaukkoja kunnostuksen yhteydessä ei tarvita tai niiden määrä saadaan yleensä pysymään vähäisenä esim. putkitusmenetelmään verrattuna.


 TEKNISET TIEDOT & FAKTAARAAB®-TIIVISTYSMASSA on testattu ja tutkittu Tanskan Paloteknisessä Virastossa (Dansk Brandteknisk Institut).
Lisäksi RAAB®-TIIVISTYSMASSA on tyyppihyväksytty Ruotsissa (Ruotsin Rakennnustekninen Virasto, SITAC). Tyyppihyväksyntänumero 0357/95.
Nokipalotestattu yli +1000°C lämpötilassa, pitävällä tiiviydellä.
  • Tehdasvalmisteinen - takaa tasaisen laadun!
  • Taattua saksalaislaatua
  • Tarkoitukseen kehitetyllä kalustolla, työkaluilla ja työmenetelmillä asennus on nopeaa ja siistiä.
  • jatkuva ulkopuolinen laadunvalvontaHORMIEN KUNNOSTUKSEEN -sivulle    |

---------------------------------