Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!
 

DW-ALKON XXL


Me kehitymme ja kasvamme vaatimustenne mukana. Kehittelijät ja suunnittelijat toteuttavat suuritöisiäkin yksittäisprojekteja. Meillä on jo yli 25 vuoden kokemus jaloteräksestä, joka on tällaisiin projekteihin parhaiten soveltuva materiaali. Terässavupiiput ovat erittäin kevyitä eivätkä näin ollen aiheuta suuria painorasituksia rakenteiden perustuksille.

Yksittäiset rakennuselementit valmistetaan tehtaallamme ja toimitetaan asennusvalmiina asiakkaille. Erillisiä hitsaus- tai lämmöneristystöitä ei tarvita. Putkielementtien sileä pinta takaa vähäisen kitkahävikin ja elementtien pyöreä muoto puolestaan minimoi vapaasti rakennettujen piippujen turbulenssia. Alhaiset kastepisteen alitusajat takaavat teräspiipuille pitkän eliniän ja ne ovat lisäksi helposti purettavissa tai muunneltavissa muuttuneiden tarpeiden mukaisiksi.

DW-Alkon-XXL vakioprofiilit

Pyöreä Raab-tukimasto RMA:

Tässä mallissa savuputket asennetaan tukimaston ulkopuolelle. Näin voidaan rakentaa jopa 25 m korkea savupiippusysteemi, vaihtoehtoisesti myös integroidulla poistoilman ohjauksella.

Pyöreä Raab-tukimasto RMI:

Tässä systeemissä on savuputket integroitu tukimastoon, haluttaessa myös integroidulla poistoilmajärjestelmällä. Myös tällä tavoin saavutetaan enintään 25 m korkeus.

Raab-profiilikannake PT:

Tässä vaihtoehdossa savuputket tuetaan toisiinsa muotoiltujen teräsrakennelmien avulla. Tällä tavoin voidaan toteuttaa enintään 16 m korkeita savupiippujärjestelmiä.

Leipzigin Ihotautisairaalan lämmityskeskus:

Tilanpuute ja ahtaat ajoväylät vaativat Raab-tiimiltä erittäin tarkkaa suunnittelua ja toteutusta

DW-ALKON 30 - KAKSISEINÄMÄINEN ERISTETTY TERÄSPIIPPU
sisä Ø I (NW) 80 100 130 150 180 200 225 250 300 350 400 500 600
ulko Ø A 140 160 190 210 240 260 285 310 360 410 460 560 660
Välikokoja saatavana erikoistilauksesta jopa 1 000 mm saakka.

Vaatimukset

Olemme varautuneet monenlaisiin erityisvaatimuksiin ; erilaiset tukimastot, seinään kiinnitettävät tukipylväät, mutka- / haarakappaleet, sekä kehikkorakennelmat mahdollistavat myös poikkeuksellisen vaativien ja epätavallistenkin projektien onnistumisen. Sisätiloissa systeemimme kattaa koko savuhormiston aina tulilaitteen liitoksesta lähtien. Raab-järjestelmä tarjoaa teille täydellisen ja toimivan kokonaisratkaisun.


Aktiivinen haara - lämmityslaitteiston melunsuojana äänenvaimentimena toimiva resonaattori. Aktiivimoduuli matalille frekvensseille, suuri vaimennusteho, moduuliasennus tuo joustavuutta yhdessä reaktiivisen resonaattorin kanssa.
Raab -teräspiippujärjestelmän lukuisat erilaiset muoto-osat mahdollistavat varsinkin sisätiloissa hyvinkin monimutkaiset toteutukset.


VALMISSAVUPIIPUT-sivulle    |   

---------------------------------